Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش باشگاه خبرنگاران جوان، گاهی اوقات هیچ چیز بهتر از این نیست که به همراه یک فنجان قهوه یا چای، کنار بخاری یا شومینه به تماشای فیلم‌هایی نشست که لذت جشن کریسمس را دوچندان می‌کنند.

به همین دلیل، در این گزارش، به پنج مورد از بهترین فیلم‌های کریسمسی اشاره می‌کنیم تا از دیدن آن‌ها لذت ببرید.

تنها در خانه (Home Alone)

یکی از فیلم‌های کمدی سال ۱۹۹۰ و یک فیلم کلاسیک است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

مکالی کالکین در نقش کوین مک کالیستر، پسر ۸ ساله‌ای است که خانواده اش به طور اتفاقی او را در خانه تنها می‌گذارند و برای تعطیلات کریسمس به خارج از کشور می‌روند.

در ابتدا، کوین برای اینکه مرد خانه است خوشحال می‌شود و به خوشگذرانی می‌پردازد، اما پس از برگشتن به خانه متوجه دو دزد می‌شود و کار‌هایی انجام می‌دهد تا آن‌ها را به زندان بیندازد.

اِلف (Elf)

فیلمی در ژانر کمدی به کارگردانی جان فاورو است که ویل فرل در آن به خوبی نقش آفرینی می‌کند. این فیلم داستان بادی (ویل فرل)، کودکی از یک پرورشگاه را دنبال می‌کند که خودش را در قطب شمال با بابانوئل و دوستانش می‌بیند و ۳۰ سال بعد، بادی که به وسیله اِلف‌ها بزرگ شده است برای این که پدر گمشده خود را پیدا کند به نیویورک سفر می‌کند و با وجود این که دیدن مجدد پدر خود کار راحتی نیست، اما بادی از شگفتی‌ها و جذابیت‌های نیویورک لذت می‌برد.

جان سخت (Die Hard)

یک فیلم آمریکایی در ژانر اکشن و مربوط به دهه ۸۰ میلادی است. هنگامی که تروریست‌ها کنترل یک آسمان خراش ۴۰ طبقه را در دست می‌گیرند و زندگی گروهی از گروگان‌ها را تهدید می‌کنند، وظیفه جان مک کلین، پلیس نیویورکی است که مبارزه یک تنه را علیه مهاجمان شروع کند.

او امید داشت با همسرش که از او جدا شده بود، آشتی کند، اما حالا مجبور است که برای زندگی همسر قبلی خود بجنگد. مک کلین امیدوار بود که از هوای کالیفرنیا لذت ببرد، اما حالا یک مسلسل دارد.

سرود کریسمس ماپت‌ها (Muppets Christmas Carol)

این فیلم از جمله فیلم‌هایی است که اگر آن را نبینید نمی‌توانید کریسمس را به خوبی احساس کنید. یک فیلم موزیکال آمریکایی مربوط به دهه ۹۰ میلادی به کارگردانی برایان هنسون است و در این فیلم، شخصیت‌های ماپت روایتگر خودشان از داستان معروف سرود کریسمس نوشته چارلز دیکنز هستند.

جیرینگ جیرینگ ادامه دار (Jingle All the Way)

فیلمی به کارگردانی برایان لوانت و با بازی بازیگرانی چون آرنولد شوراتزنگر است که به پسرش قول خریدن عروسکی می‌دهد و روز کریسمس متوجه می‌شود که قولش را فراموش کرده است و به همین خاطر، به همه فروشگاه‌ها می‌رود تا عروسک بخرد و در مسیرش با فردی آشنا می‌شود.

بیشتر بخوانید

فیلمبرداری فیلم جدید لیام نیسون در بارسلونا

انتهای پیام/

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: سینمای جهان سینمای هالیوود سینمای کریسمس

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۷۸۹۹۴۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بزرگان فرهنگ و ادب و هنر ایران زمین مهمان "مست عشق" شدند (+تصاویر)

عصر ایران - امروز جمعه ۱۴ اردیبهشت در رویدادی کم نظیر، بزرگان فرهنگ و ادب و هنر در موزه سینما گردهم آمدند و به تماشای فیلم سینمایی "مست عشق" آخرین فیلم حسن فتحی که بر اساس برداشتی آزاد از حکایت شمس و مولانا ساخته شده است، نشستند.

شاید به جرات بتوان گفت که جمع کردن چنین بزرگانی در کنار هم، تنها در سایه اسامی بزرگی چون شمس و مولانا امکان پذیر بود که با همت سازندگان فیلم سینمایی مست عشق و "بنیاد شمس و مولانا" این امر محقق شد.

بزرگانی از دکتر محمدعلی موحد مولوی شناس و عضو پیوسته فرهنگستان زبان و ادب کشور، دکتر کریم زمانی و دکتر جلال‌الدین کزازی و دکتر ژاله آموزگار از ادیبان و مولوی‌پژوهان برجسته، پروفسور ارفعی زبانشناس و متخصص زبان‌های باستانی کشورمان که ترجمه منشور کوروش از خدمات ارزنده ایشان به تاریخ و فرهنگ کشورمان به شمار می‌آید تا استاد لوریس چکناواریان و استاد خدایی از بزرگان موسیقی کشور، استاد کریم زمانی، استاد محمد حیدری، استاد عین‌الدین صادق‌زاده و استاد سبزه که همگی از اساتید بنام خطاطی و خوشنویسی کشور هستند، دکتر موسی غنی ‌نژاد استاد برجسته اقتصاد و دکتر عبدالمحمود رضوانی مترجم و زبانشناس بزرگ کشورمان که ترجمه گلستان سعدی به انگلیسی از شاهکارهای ایشان است، دکتر سید احمد محیط طباطبایی، دکتر یونس شکرخواه، دکتر نمکدوست و دکتر فرید قاسمی که همگی از اساتید نامدار حوزه ارتباطات به شمار می‌روند، در برنامه صبح امروز در سالن سینماتوگراف موزه سینما به تماشای "مست عشق" نشستند. 

این مراسم که از ساعت ۱۰ صبح و با حضور حسن فتحی کارگردان و فرهاد توحیدی نویسنده فیلمنامه فیلم سینمایی مست عشق آغاز شد، با تماشای فیلم ادامه یافت و پس از آن این اساتید در کنار یکدیگر و در محفلی دوستانه به بحث گفتگو درباره فیلم و محتوای آن پرداختند. 

ابتکار گروه تولید فیلم سینمایی مست عشق در برنامه‌ریزی این رویداد که به نوعی با هدف ایجاد همگرایی میان جامعه نخبگانی و مخاطبان سینمایی شکل گرفته بود، در پایان مراسم و پس از اتمام فیلم بازخوردهای بسیار مثبتی را به همراه داشت.

حضور ستارگانی چون دکتر محمد‌علی موحد در کنار لوریس چکناواریان پیام آور این واقعیت جذاب بود، که پاسداران و نگاهبانان تاریخ و فرهنگ این مرز و بوم، همچنان برای حمایت از آثار فاخری که مبلغ و نماینده‌ی چهره‌ی زیبای «ادبیات پارسی و عرفان ایرانی» در پیش چشم مردم جهان است، در کنار هنرمندان متعهد کشورمان ایستاده‌اند تا همچون همیشه، سالن‌های سینما محلی برای گرد آمدن فرهیختگان و تعالی فرهنگ باشد.

هرچند بازخورد شگفت انگیز این چهره‌های دانشمند و نکته سنج، مسئولیت دست‌اندرکاران و خالقان اثر را در آینده سنگین تر می کند اما در عین حال، تعاریف زیبایی که این ستارگان درخشان آسمان فرهنگ و ادب کشور از فیلم و محتوای آن داشتند و رضایتمندی‌شان از نحوه پرداختن به ظرایف رابطه شمس و مولانا برای عوامل سازنده فیلم بسیار جالب توجه و امیدوار کننده بود.

امروز مجمع ستارگان با زبانی که مخصوص خودشان است گفتند: اگر خوب بسازید، خوب ببینید و به داشته‌های این مرز بوم آگاه و مؤمن باشید، در کنار شما هستیم.
این علاقمندی از تشویق‌های پایان فیلم تا احساسات برانگیخته تعدادی از مخاطبان که بویژه لحظات انتهایی فیلم را با چشمانی اشکبار دنبال می‌کردند تا سخنانی که پس از اتمام فیلم و بیرون از سالن نمایش عنوان می‌کردند، همگی نشان از آن داشت که فیلم توانسته است در رسیدن به بخش قابل توجهی از اهداف خود که همانا بازنمایی برگی از تاریخ زرین فرهنگ و ادبیات کشورمان حول دو شخصیت برجسته آن یعنی شمس و مولانا است، موفق عمل نماید.

کانال عصر ایران در تلگرام بیشتر بخوانید: هستی تا سرمستی؛ به بهانه فیلم «مست عشق» «مست عشق» نیامده رکورد فروش روز اول سینمای ایران را شکست «مست عشق» ، زمانی برای مستی سالن های سینما / روایت مولانا و شمس ، پدیده ای فراتر از اکران

دیگر خبرها

  • (تصاویر) بزرگان فرهنگ و ادب و هنر ایران، مهمان «مست عشق»!
  • نظارت بر فیلم‌های خارجی و چند ابهام    
  • بزرگان فرهنگ و ادب و هنر ایران زمین مهمان "مست عشق" شدند (+تصاویر)
  • چهاردهمین جشنواره بین المللی فیلم پکن
  • فیلم‌های سینمایی تلویزیون، شنبه ۱۵ اردیبهشت
  • «مصلحت» در شبکه دو
  • تأییدیه سازمان سینمایی؛ شرط پخش فیلم خارجی از پلتفرم‌ها
  • آثار سینمایی خارجی پلتفرم‌ها تحت نظارت سازمان سینمایی قرار گرفت
  • بازیگر قدیمی سینما به کما رفت
  • بازیگر قدیمی سینما به کما رفت/ عکس